Met de geboorte van een nieuwe dag
ontvouwt zich een hemelswit tapijt
Enkele vogels zingen heel bedeesd
een tak draagt nog een dorrend blad
bedekt met kleine vlokjes sneeuw
door de ochtendzon verblind,
maar eveneens zacht en teder
als een warme omhelzing
Puur en ongerept
Tot stemmen en auto's de stilte doorbreken
en duizend afdrukken
ongenadig
de prille sneeuw
doen smelten
tot een grauwe massa
De ochtend is gestorven
ps. Bedankt aan de freaks die mij inspiratie hebben gegeven!;)