Niemand maakt mij meer bang
Niets kan mij meer doen
Ik ga niet meer op de vlucht
Zelfs niet voor een harpoen
Ik zal terug vechten
Ik wil geen angstig leven
Ze gaan me nu met rust laten
Al moet ik ze alles geven
Ik heb gewoon genoeg van dit gezeik
Ik ga een poging wagen
Ik zal ook niet eerder rusten
Totdat alles zal vervagen
Mij krijgen ze niet meer
Ik laat niet met me sollen
Ik heb er nu genoeg van
Laat me maar fijn weghollen
Ik zal geen angst meer hebben
Ze rotten fijn maar op
Ik heb hier helemaal geen zin in
Vertel mij liever een leuke mop
Nu ben ik echt klaar met jullie
Dit gedicht heb ik verzonnen
Dus dat wijst erop
Dat Suusje heeft gewonnen