Een gure blik,
Vol haat en macht.
Pretentie tot over de oren,
Ogen die vuurballen afvuren.
Hersenen die informatie doorzenden,
Ze wil me krijgen, me in haar macht hebben.
Tonen dat ze de beste is in alles,
Maar krijgen zal ze niet.
Nooit overmeesteren of minachten.
Ik zal me niet laten domineren door haar manipulatie!
Dat zal ze niet verwachten..