Er is geen moment dat ik niet aan je denk
Jij geeft me liefde
Jij geeft me trouw
Een ding weet ik zeker
dat ik van je hou
ik wil je echt nooit meer kwijt
Andere jongens intereseren me niet
maar ben jij zoals die andere dan hoef ik je niet
het klinkt misschien hard
maar die deden me pijn en verdriet
Ik weet van me zelf dat jij zo niet bent
Mijn liefde voor jou is over de hele wereld verspreidt
van mij mag iedereen weten dat ik van je hou
in elke bloem zit een zaatje en op dat zaatje staat
ik hou van jou
voor altijd