Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
de verleiding
Bloed stroomt uit m’n huid
de verleiding
van het lachende staal
was te groot te weerstaan
het blinkt van overwinning
en schreeuwt van plezier
machteloze tranen
banen zich een weg
naar de vrijheid op de grond
zelfs zij
willen niet meer bij me zijn
zelfs het diepste van m’n innerlijke
ruilt m’n lichaam
voor een betere plaats
ver weg
van de moordende pijn
die m’n ziel
een zoveelste keer onderging
Reacties op dit gedicht
only me vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
sorayatje
:
Zaterdag, februari 08, 2003 13:52
mooi verwoord,
sterkte ermee,
liefs
soraya
Iejoor
:
Zaterdag, februari 08, 2003 10:06
Triest...
Maar goed omschreven.
Sterkte,
Chiara.
Over dit gedicht
Auteur:
only me
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
08 februari 2003
Thema's:
[Verdriet]
[obsessie]
[Eenzaamheid]