We hadden het vroeger zo mooi, een vader een moeder 2kinderen: mijn zus en ik,
maar door die ene dag was alles verdwenen.
Jullie hielden gewoon niet meer van elkaar.
Het ging zo snel, ik kan me amper wat herinneren van die tijd die we haddden als een 4persoons gezinnetje.
Maar 1 ding zal ik nooit vergeten....de scheiding...
Ik zal het nooit vergeten .
We moesten naar oma we kwamen terug en papa was weg.....
Ik kan het niet wegwerken.
Het is te moeilijk voor mij...
elke keer flitsen die beelden door mijn hoofd..
Maar ik kan er niet meer tegen!!!
Het heeft een deel van mijn leven verwoest en dat kan nooit meer gerepareerd worden...
Het is jammer dat het zo heeft moeten lopen ...
maar ik was te klein voor een eigen mening..
Nu 8/9 jaar later besef ik pas wat ze me eigenlijk hebben aangedaan... het was voor hun ook niet makkelijk...
maar ik IK zal er nooit of te nimmer over heen komen...
!========>dit gedicht heeft de dochter van passybloem geschreven!=======>
met dit gedicht wil ik jullie duidelijk maken : denk na wat je doet...want alles wat ik heb meegemaakt is verschrikkelijk.... ik hoop dat jullie snappen wat ik hiermee bedoel en dat jullie niet oook later of misschien nu dezelfde pijn moeten verdragen...
I LAF YOU FOR EVAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
kuzzzjuhzzzzzzzzzzz van sabrina!==>dochter passybloem