bij liefde heb ik mooie dingen gevoeld,
maar wat heeft het voor andere mensen bedoeld?
wat betekent het voor mensen,
zijn het dingen die ze wensen?
zonder te denken strooien ze het rond,
het komt zomaar uit hun mond!
is de liefde dan niet bijzonder,
is het geen groot wonder?
moet je er niet voorzichtig mee omgaan,
of moet je het speciale gevoel aan diggellen slaan?
als ik mensen kon leren wat echte liefde voor staat,
dan was er nu (door mij) geen haat.