Hier zijn we dan, allebei weer vrijgezel
Weer wennen aan de eenzaamheid, maar dat gaat snel
Wat niet snel gaat, is de tijd
Het lijken weken, de dagen die ik zonder jou slijt
Jij vult iets op...een leegte in mijn bestaan
Daarom was het zo moeilijk om jou te laten gaan
Ik ken jou uit een vorig leven, heb ik vaak gedacht
Dat is de enige verklaring die ik heb voor jouw enorme aantrekkingskracht
Ik stel de vraag: Komt er een derde keer?
Het antwoord? Misschien proberen we het in ons volgend leven weer.