Zovele Gedichten en en verhalen uit mijn leven en bijna geene af en nooit af zal geraken bij jullie
Denk niet dat dit ooit bij jullie tot verstaand zal komen
Wat Mensen elkaar aandoen
en denk niet dat deze woorden na mijn dood veel verandering zal brengen wat ze elkaar aan doen
De Mens Zelf is de VIRUS die alles zal aan tasten en de Mens tot een einden zullen brengen .
Zoals velen onder jullie mij de das omdeeden en dit was mijn Dood
ik werd door jullie smerige aanpak aangetast
Terwijl de Probleem niet bij mij lag
Dus wat maak het uit een woord meer of en woord minder voor wat
wie hou jullie nog tegen vroeg of laat eten jullie elkaar nog op
Daarom dat ik er geen woorden voor vond om dit onrecht die men mij werd aangedaan te doen verstaan .
Jullie hebben er een Soep van gemaakt