Ik heb een raar gevoel vandaag...
Ik weet ni hoe ik het moet wegkrijgen...
Ik heb een raar gevoel vandaag...
Ik kan het ni beschrijven...
Ik heb het gevoel dat ik dood wil
maar toch wil ik blijve leven...
Ik weet ni juist hoe ik het weg moet krijgen
Gaat het met een middeltje van de dokter...?
Of door me eens goed door elkaar te schudden...?