Lieve Kev
mijn leven is donker,
jij sleept me er door heen.
al zie ik het niet meer zitten,
jij laat mij niet alleen.
vaak zag ik jouw tranen
ik heb jou veel pijn gedaan,
maar jij bent bij mij gebleven,
jij blijft achter mij staan.
ik wil jou nu bedanken,
k heb bewondering voor jou,
kan altijd bij jou janken...
weet dat ik van je hou!!!
Ik wil je niet verliezen,
je hebt zoveel voor mij gedaan,
ik zal gaan veranderen,
ik ga lief zijn, en zal altijd achter je staan!