waarom altijd gelijk slaan?
praten helpt toch ook
nee, slaan is sneller gedaan.
dat is iedereen gewent de laatste tijd.
het lijkt wel gewoon.
een soort eeuwige strijd.
het is toch niet normaal.
zoiets doe je toch niet zomaar.
soms zelfs met mensen erbijsoms zelfs een hele groep!
is het dan om stoer te doen?
voor een weddenschap?
en er dan vandoor gaan met de poen.
maar eigenlijk is het superdom
wie doet nou zoiets
dat is toch stom
voor jouw eer mensen laten lijden
niet alleen het slachtoffer
maar ook familie, vrienden, verliefde meiden.
dit gaat zo niet langer
het word te erg
mensen worden steeds banger!