seconden, minuten
tikken weg..
als jij even niet hier bent
en de klok stil lijkt te staan
uren,dagen
kruipen voorbij..
alleen om ons te plagen
de wijzers te laten stoppen
weken,maanden
gaan langzaam door..
terwijl wij elkaar moeten missen
voor wij voor altijd samen zijn.
een kwartaal of zelfs een jaar
gaan lanzaam aan ons voorbij..
we weten heel erg goed
dat we voor altijd zijn gaan...WIJ..