heel de wereld draait gewoon
gewoon zijn eigen weg
terwijl geliefden
jij en ik zijn
kilometers weg..
heel het leven leeft gewoon
gewoon zijn eigen leven
tewijl jij en ik
alleen voor het
weekeind leven..
wie vond de afstand uit
tussen 2 geliefden..
heel de tijd tikt gewoon
terwijl wij stil staan wachten
dromend over elkaar
terwijl telefoon en msn
onze pijn verzachten..
heel de horeca gaat gewoon zijn gang
terwijl wij zitten kniezen
niemand word er minder van
als wij elkaar verliezen..
dat maakt me ergens bang..
wie vond de afstand uit
tussen 2 geliefden..
heel onze gedachten leven door
tussen jou en mij
wetend dat wij
straks weer samen zijn
daar en dan voelen wij ons vrij..
omdat wij samen weten..
dat wij elkaar nooit meer vergeten..