het spijt me
gewoon dat ik je deed wenen
ik wou het niet toegeven
maar ik deed je verdriet
Ik hou nog altijd van je
maar ik heb het verpest
je terugkrijgen zal ik niet
hoe erg ik je ook mis
het is te laat
het spijt me
omdat ik niet wou inzien
dat je zoveel van me hield
me wou beschermen
niet wou kwijtraken
je was jaloers
en ik te los
ik heb je nooit bedrogen
dat is niet gebeurt
maar ik begrijp je
je was bang
bang om mij te verliezen
en ik heb dat nooit ingezien
het spijt me
voor alles
gewoon dat ik niet degene bleef
waar jij van hield.