laten we leven in het heden
niet in het verleden
niet in de toekomst
maar in het nu
al denken we zovaak aan later
al denken we zovaak aan vroeger
aan al het moois en slecht we hebben meegemaakt
al denken we zoveel
wees er van bewust
dat alles ook een doel heeft
dat we leven in het heden
dat we leven in het nu
alles wat voorbij is
is voorbij
kan niet meer worden veranderd
de toekomst
heb je zelf in handen
kan je zelf grotendeels bepalen
al denk je soms anders
keuzes kan je maken
jijzelf
jij kan het zelf kiezen
ook wel, liggen dingen vast
maar dat is nu eenmaal zo geregeld
leef in het nu...
zie dat alleen dit is
wat belangrijk is
wat veranderd kan worden
wat is...