HOOP.
HET NIEUWE JAAR IS DRIE DAGEN OUD
EN WAT ZAL HET NU WEER WORDEN.
OUDE WIJN IN NIEUWE ZAKKEN
EN STEEDS MAAR WEER DEZELFDE FOUT.
TWEEDERDE VAN DE MENSEN LEGE BORDEN,
MAAR DE ZON SCHIJNT DAAR
EN DUS HEBBEN ZE HET NIET KOUD.
MAAR ZE HEBBEN NOG HOOP,
WANT HET NIEUWE JAAR,IS PAS DRIE DAGEN OUD.