Je was en zult altijd een lieve vrouw blijven,
je verwende ons gewoon soms te veel.
Je paste soms bij ons op,
voor al die dingen ben ik je allemaal heel dankbaar.
Ik vond het heel erg toen ik te horen kreeg dat jij in het ziekenhuis lag,
en toen jij in coma lag dacht ik oma blijf nou nog even.
En oma ik hoop dat je me kan horen maar deze woorden meen ik echt:
ik hou van jou en zal altijd van je blijven houden.
Rust zacht bij opa.
Mervin.