K'liep te ijsberen
op de noordpool zag
een school ijscovisjes
hevig bibberend van de kou
k'zag hen smelten toen de
zon opeens verscheen zag
ze door een wak heen pleuren
hoe kon dat nou gebeuren k'
voelde me verscheurd werd
toen opgebeurd door een
ijsschots teruggeworpen
in de oceaan k'was eigelijk
ergens aan het fantaseren op
de ijsbaan maar ach wat kan mij
dat nou schelen bibber bibber...