Wat een heerlijke morgen vandaag!!
De lucht is groen met poezelig roze wolken,
slenterend over met keien geplaveide straten van geluk
In dat moment, alles lijkt te spinnen en tollen
of blijft alles nu staan, stil, raar,
als gebeiteld in een rots,
alles alleen door dat ene, ah wat fijn,
het verkrijgen van je kus voor valentijn.
Wat is het een heerlijke dag vandaag!!!
Mensen blijven staan en wijzen naar mij verontrust,
zingend fladder ik rond door de lanen,
de vogels begroeten me met het roepen van je naam,
de dag omarmend, de lucht ik ademend,
vertederd terug uitblazend men een zachte zucht.
Vandaag werd ik gezegend met je lieve kus!
Wat is het een heerlijke dag vandaag!!!
Steeds hoger mijn zweven,
steeds verder van deze wereld,
voor eeuwig naar de plaats van daar even,
van dat ene moment, armen gespreid uitgeteld in het gras,
wat over komt mij nu, in mijn borst slaat bezeten mijn hart.
is dit nu de heil van je zijden zachte kus.
Laat het nu maar komen, kinderen lachen mij toe.
Laat het nu maar betijen, nog dronken van dat voorspoed gevoel.
Muziek van duizenden noten bewolken mijn hoofd,
de wereld gaat open voor de eerste keer
en aan de blauwe hemel verscheen een regenboog,
de zon scheen nog nooit zo warm tevoren…
en alles en alleen door die enen eerst kus …..
Ahh, wat een heerlijke dag is dit!!
“…Eerste valentijn kus…”