Het strand
Een strand,
een laag zand met een waterrand
lekker zonnen in de zomer,
even helemaal bijkomen
uitwaaien in de winter,
even geen hinder
alleen de wind door je haren,
en lekker over het water staren
Naar de prachtige horizon kijken
niets dat je meer kan verrijken
wat je gelukkiger kan maken
je helemaal kan raken