Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
...
Een late zon kleurt het wit oker-roze
Een lichtblauwe lucht keert naar koningsblauw
Jij was een hele dag ver en alleen
Dichter komt het dat je bij me bent
Ik zal je ontvangen...
Ik zal je genieten...
Samen overgaan tot de donkerte 'snachts
Diepgaander dan sterren boven onze lucht
...
wit is geen oker meer
koningsblauw verliest van zwart
Ik ontvang je...
Ik geniet je...
passie brengt ons door de nacht
Reacties op dit gedicht
Magali vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
tim balthazar
:
Vrijdag, februari 14, 2003 18:20
speciaal maar heel mooi
groetjes tim
Over dit gedicht
Auteur:
Magali
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
14 februari 2003
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Samen]
[Relatie]