Ik heb je nooit gezien
klinkt zo vreemd
daar ik je liefde ken
onze woorden
die liefde verbind
hecht zich vast
reiken onze woorden
warmer dan de zon
diep in ons hart
het is meer
dan vertrouwen
in het digitaal woord
hermetisch afgesneden
from to face face
wij toch door deuren gaan
onzichtbaar de handen
die gevoelig raken
snaar voor snaar
zonder voorzichtigheid
is ons lied van liefde
dieper dan het houden van.
14-02-‘03/21:06