Straks een zesgangenmenu,
samen tafelen,
genietend,
gezellig kaarslicht...
Een thuiskomst in Champagne,
vergezeld met een rustig filmpje,
genietend,
weer het kaarslicht...
Het slapengaan in dons,
dromend en voelen naar je huid,
genietend,
de kaarsje uit...