Een kostbaar geschenk
Eindelijk ... heb ik jou dan ontmoet.
Ik heb lang op een leuke en lieve meid gewacht.
Dagenlang voor mij uitgestaard,in eenzaamheid naar wat warmte,een licht in de duisternis gesmacht.
Zie de vriendschap die we tot nu toe hebben daarom als waardevol,een kostbaar geschenk,die "Onze lieve Heer"
ons bracht,te weten als je echt iets wilt,aan je wordt gedacht.
Ik ben stapelgek op je en zal je voor zover mogelijk proberen te respecteren zoals je bent.
Je verdient echte liefde,die ik je maar al te graag schenk.
Wees daarom zuinig op wat je nu hebt,niks forceren ...
maar heb wel vertrouwen,want ECHTE liefde voel je aan,wordt geschept
en als je dat vertrouwen eenmaal hebt,laat je dan gewoon door je gevoelens,je emoties gaan,volg je hart.
Niet meer an het verleden denken,maar aan de toekomst,het begin van een nieuwe start.