het is voorbij , het is gedaan
er blijft niks van over ,net of het nooit heeft bestaan
maar er is iets geweest tussen ons dat wel
maar hopelijk vergeten we het snel
want we deden mekaar veel pijn
het had best mooier en leuker kunnen zijn
goede vrienden dat is wat we nu met elkaar willen zijn
en das mischien beter dan is er ook geen pijn
weet dat ik er steeds ben voor jou,en je wil helpen op elk gebied
ik wil een zeer goede vriendin zijn ,ik hoop dat je dat inziet
ik denk dat je iemand zoals mij
best kan gebruiken aan je zij
iemand die veel om je geeft das toch een echt geluk vind je niet
weet je ik hoop echt dat je dat inziet
want vrienden geven steun en liefde aan mekaar
en geen verdriet !!