vriendschap
Jij bent de gene
met wie ik over alles kon praten
tegen jou vertelde ik alles
ik had nooit geen geheimen voor jou
nu is het weer net zoals eerst
waarom komt jou oma tussen onze vriendschap
dat was eerst en nu ook weer
ik zit met zoveel vragen in me kop
wanneer zal ik ze ooit nog kunnen stellen
jij had gezegt dat onze vriendschap nooit meer kapot kon gaan
dat er nooit meer iemand tussen kon komen
zelfs je eigen familie niet
maar kijk nu maar wat er weer is
We hadden altijd veel plezier samen
ik wou dat de oude tijden weer terug kwamen
``ik wil je niet meer kwijt,niet nog een keer``
die woorden spoken door me kop
jij had toen gezegt ``nee dat zal nooit meer gebeueren``
ik wacht wel af
al moet ik jaren wachten
ik wil je gewoon niet kwijt
xxx
romina