de wereld
heel de wereld is een spel
heel de wereld
jaík weet dat velen dit wisten
zouden ze't ook doen als ze wisten
dat dit mijn enige steun nog is
dat ik allen zoveel vragen draag
en men nooit antwoord op mijn vraag
het ergste van mijn leven stormt mij toe
maakt mij onrustig stil en moe
alleen mijn dromen houden mij staand
zoden die dromen ooit nog uit komen
ik ben alleen en iedereen waant mij bij
ach,heel de wereld is een spel
heel de wereld
(voor mij wel )