hoe moet je iemand vertellen...
wat je voelt.
hoe weet diegene dan precies wat je bedoelt
hoe vertel je iemand dat je....
zonder hem niet leven kan.
want wat weet diegene daar eigenlijk van.
hoe vertel je het zo dat hij
je hart niet breekt...
en dat hij dan ook kan zeggen dat hij veel om je geeft.
ik zoek het antwoord op die vraag....
en die wil ik maar al te graag.
ik wil gewoon niet nog een keer die pijn...
want dan kan en wil ik niet meer bij hem zijn!!!!