ik hou nog van hem
maar hij niet meer van mij
waarom het je het uitgemaakt
je hebt mij hart er mij geraakt
je doet me erg veel pijn
en dat gevoel is niet fijn
waarom heb je mij verlaten
kwam dat door je vrienden en je maten
a.u.b mag ik je reden weten
want ik kan je niet vergeten