hoe komt het?
dat toen ik in je ogen keek
ik die vlinders plots weer voelde de waarheid
plots gelogen leek
en ik niet begreep
wat mijn hart bedoede
hoe wordt wit plots swart
hoe wordt duidelijk plots verward
hoe wordt parijs plots londen
hoe mijn wereld veranderde
in een seconde