Vriendschap is...
elkaar trouw zijn
als je dat niet bent doet
de een de ander pijn
Vriendschap is...
Samen lachen,samen praten,
want je weet jullie zijn
elkaars beste maten.
Vriendschap is...
elkaar steunen bij verdriet
vergeet dit echter niet!
Deze dingen bij een vriendin
is wat ik bewonder
dus vergeet nooit
je beste vriendin is bijzonder!!!