Echo
Soms voel ik mij zo alleen
Dat ik met mijn echo praat
Dan haal ik meteen;
mijn kamer leeg,
kijk hem nog eens na,
waarna ik zelfs het stof eruit veeg,
zodat alleen ik er nog in sta.
Op alles wat ik zeg
Krijg ik een respons
En dat is mooi
Er is maar één maar
Alles wat de ander zegt
is zo voorspelbaar.