Mocht het gebeuren
dat ik jou vergat,
dan leefde ik niet meer...
Mocht het gebeuren
dat ik je in stilte liet,
dan besefte ik niet meer...
Kan het gebeuren
dat ik jou voor eeuwig liefheb,
dan leef ik nu en vandaag...
Kan het gebeuren
dat jij de ware bent,
dan blijf ik bij je van vandaag tot altijd!!