Mijn oog jeukt
langzaam en voorzichtig
komt het dan te voorschijn
liefde, bewondering en verlangens
uitgedrukt in water
vocht met een wat zoute smaak
ontsnapt uit mijn ogen
ogen van verdriet
niemand die het ziet
stilletjes huil ik tot diep in de nacht
je weet dat ik wacht
tot mijn ogen jou schoonheid weer mogen aanzien
en dat ik weer blij kan zijn
misschien...