De wereld draait door
maar ik sta stil
ik geraak maar niet vooruit
Sinds ik jou niet meer heb
lijkt het of ik vastgevrozen ben
lijkt het of ik geen toekomst meer heb
Kan het me niet voorstellen
Een leven zonder jou om me heen
misschien nog heel af en toe
je stem door de telefoon
maar verder niets meer
niet meer opstaan met jou
niet meer slapen gaan met jou
kan me niet inbeelden
deze doodnormale dingen
te delen met iemand anders dan jou
Ben bang voor de toekomst
Bang om in het gat te springen dat voor me ligt
Maar het zuigt me naar zich toe
Het trekt me dieper en dieper
de duisternis in
Bang voor de toekomst
maar de wereld staat niet stil