Zoals wij zijn
Zelfs al was het aarde donker
zien zou ik hem toch, en zou ik dat niet...
op zoek naar een ander... nee...
vreemdgaan kan ik niet
hij is me veel te dierbaar
zoveel dat hij niet weet
maar genoeg om van mij te houden
zoals ik ben
zelfs al was ik blind
toch zou ik hem kunnen zien
elk detail dat zo speciaal is
zo gewoon en toch zo anders
zoveel dat ik niet weet
maar genoeg om van hem te houden
zoals hij is
het maakt me niet uit
volmaakt is hij in mijn ogen in ieder opzicht
zoveel dat we niet weten
maar genoeg om van elkaar te kunnen houden
zoals we zijn
written bij chester, roswitha is not my real name...