Ik ging weer eens kijken op GS
Rotterdams klaverjassen deed ik wel veel
het was nog vroeg, kwart voor zes
er was nog niemand, dus las ik nog even mail
Rond acht uur beproefde ik weer mijn geluk
weer niemand, met wie ik spelen kon
Nou ja, dan maar naar Maak Je Niet Druk
waar ik mijn nieuwe nick "ItsMe!" verzon
Ik vond daar een verschrikkelijk gezellige plek
kroop in een kamer van 7, best vol
Vooral LieveMeid33, mensen, die was echt te gek
met haar had ik ontzettend veel lol
Het was echt liefde op het eerste geklets
zij was het die mijn hart in 1 slag overwon
Door de waas voor mijn ogen de pionkleuren flets
en zo is het dus, hoe het allemaal begon....