Ik ben iemand die jij niet ziet.
Haar zie je wel, mij niet.
Je laat je liefde voor haar merken.
Zonder aandacht aan mij te schenken.
Jij kent haar nog niet.
Dat doet me groot verdriet.
Jij ziet niet haar ware aard.
Je bent slechts een kaart.
Een kaart waarmee ze speelt.
Zij ziet jou door een ander beeld.
Een kaart waarmee ze kan winnen.
Ze zal hem spelen onder de linnen.
Met mij zal je beter af zijn.
Ik zal je niet spelen en dronken voeren met wijn.
Jij kent mij nog niet.
Jij kent haar nog niet.
Jij kent echte liefde nog niet.