SAMEN
Waar moet ik beginnen God,met al die vragen die ik heb.
U heeft ons liefde gegeven,maar soms lijkt het dat liefde is gevangen in een groot web.
Maar U doet er alles aan om ons daar uit te trekken,maar
er zijn ook mensen die denken dat U kunt verrekken.
Zij strompelen maar voort in het web,maar voor hun zal ook een een dag komen dat U hen red.
Soms is het zo moeilijk God om alle dingen die in de wereld gebeuren te begrijpen,we begrijpen U soms niet en dat geeft mensen weleens verdriet.
We willen allemaal zo dichtbij U komen,
vrede,liefde en vrijheid zijn Uw en onze dromen.
We proberen er naar te streven,er komt een dag dat alle mensen liefde geven.
Dat is fijn om te weten God alleen haat bestaat al veels te lang.
Wilt U ons helpen om te zorgen dat dat uit ons wordt verbant.
Ik weet dat U onze zielen hoort huilen en we weten ook dat U huilt.
Maar samen God,
samen komen we er wel uit.