Uiterlijk wordt aanzien,
Het innerlijk laten we vergaan.
Steeds bezig met verfraaien,
Maar is dit wel nodig?
Kunnen we de rollen niet omdraaien?!
Zeggen wat je niet mag zeggen,
Kijken wanneer je juist niet mocht kijken,
Denken wat je niet mag denken,
Is dit een dictatuur?