Waarom voel ik me toch zo slecht,
Is het leven zo’n gevecht?
Waarom heb ik zoveel verdriet,
Geloven velen me niet?
Schoonfamilie kan me niet aanvaarden,
En ik kan bij hen niet aarden,
M’n vriend is dikwijls op me boos,
Ik vraag me af, wat is er loos?
‘k voel ze spelen met m’n voeten,
En dan is er ook nog al dat moeten,
Waarom voel ik me gewoon niet fijn,
Zou die droom ooit werkelijkheid kunnen zijn?