TEVEEL GEBEURD
Liggend in m'n bed staar ik naar het plafond.
Ik draai me weer om.
Gedachten vliegen door mijn hoofd.
Ik denk aan die tijd dat we samen waren,stoeiend en lachend lagen we in bed.
Ja we hadden heel veel pret.
Ik draai de andere kant op,m'n hart klopt.
Ik zweet nu heel erg.
Tja schat het gebeurde gewoon maar gewoon is altijd iets wat je makkelijk uit je strot krijgt.
Hebben wij spijt?
Kan het weer als vroeger worden of is daarvoor te veel gebeurd?
Ik weet ik zeur.
Ik moet het accepteren en weer doorgaan met m'n leven,toch ben ik verbaasd wat er met ons is gebeurd in het verleden.
Ik ga weer verder met een lachende en soepele tred.
Shit ik val uit mijn bed.