~Mijn hart~
Mijn hart
huilt
Tranen over mijn gezicht
Stilletjes
Stel ik mezelf vragen
Zonder geluid
Maar wel aan jou gericht
Antwoorden
Wil ik niet meer
Ik voel steeds opnieuw
De pijn
O, mijn God
Wat doet dit zeer
Mijn hart
Klopt
Het klopt voor jou
Wees stil
Dan hoor je in het ritme
Keer op keer
De woorden "Ik hou van jou"
Bang
Ik blijf zo bang
Waar stopt dit
Of waar gaat dit naartoe
Hoelang houden we dit vol
Ik voel me soms zo moe
Mijn hart
Vol liefde
Ik wil het je schenken
Nog steeds
Elke dag
Ik geef je de kans
Ik ben er
Ben er helemaal voor jou
Ik ben niet diegene die twijfel
Je weet hoeveel ik van je hou
Je weet het soms echt niet
Hoeveel ik van je hou
Hoeveel ik om je geef
Dat jij het bent
Voor wie ik de laatste maanden leef
Mijn hele bestaan draait om jou
Wist je het maar
Ja je weet het wel
Maar beseffen doe je het niet
Ik hoop dat het niet te laat is
Als je het eindelijk ziet...
Februari 2003, Ik ben echt op...nog even en dan moet ik kiezen voor mezelf...maar ik blijf voor altijd van je houden!