Ik mocht je
Ik was echt gek op je
Ik mag je nu nog steeds
Ook al zei je 'nee'
Ik ben nog steeds gek op je
Ook al wou je mij niet
Niemand mag je?
Nou ik wel, dat weet je
Waarom zei je dat dan?
'Sorry... Ik wil geen verkering met jou'
Zo erg ben ik toch niet?