veel geluk in je leven
Dat was wat jij me schreef
Maar ik wilde dat jij me dat kon geven
Mijn leven is een zeef
Hij loopt langzaam leeg, en weg is het zand
Met bijna geen gevoelens
Ik sta op een gevaarlijke rand
wat waren jou bedoelens?
Wat wilde jij bereiken
Dat jij me ging verlaten
Waar wilde je op lijken?
heb je het dan niet in de gaten?
Je doet veel meer mensen pijn
En niet alleen je eigen
Ik weet niet of het zo moest zijn
Wilde je soms aandacht krijgen?
Nou die aandacht is er
Voor mij nog elke dag
Al zit je in mijn hart heel ver
Ik hoor nog iedere dag jou lach.........