Een wezenlijk gevoel van bij elkaar zijn
van nooit meer zonder te kunnen
Een prachtig gevoel van herhalend reffrein
elkaar deze liefde te gunnen
Verloren in elkaar wegzinken
zonder voorwaarden, zonder eisen
Gelukkig met elkaar op het leven drinken
zonder te zoeken naar bewijzen
Een liefde zo intens en teder uitgevoerd
Bijna niet met woorden uit te leggen
Heeft voor altijd mijn hart beroerd
Dat wilde ik je nog even zeggen