Ik voel die pijn
van een gebroken hart.
Ik denk dat jij het ook voelt.
Ik nog altijd,maar jij niet meer.
Ik wil die pijn niet meer voelen
maar ik blijf ze voelen,als ik
naar je foto kijk op de muur.
Als ik aan je denk.
Die pijn ga ik blijven voelen
zolang ik van je hou.
En dat zal voor altijd zijn.