Vrede
Wat is dat eigenlijk vrede?
Is dat hier op aarde beneden?
Of in de hemel daarboven?
Ik weet niet of ik het moet geloven
Vrede
Dan heeft iedereen het naar zijn zin
We hebben nog niet eens een begin
Je hoort van oorlog, ruzie en geweld
Dat heeft niemand toch besteld?
Vrede
Soms is het vredig in het bos
Even later kibbelen wij er weer op los
De mens is niet voor vrede gemaakt
Anders waren de oorlogen allang gestaakt