Gisteravond
Gister had ik iemand nodig
een stevige arm om me heen
Ik keek steeds even rond
Maar ik bleef alleen....
"Ik moet even iets uitpraten"
Zei ik op de chatbox tegen ieltje
Jij en ik, we kregen ruzie
Via je mobieltje
Van praten is niets gekomen
niet meer dan loze woorden
je strooide ze eruit
een pijn die m'n hart doorboorde
Je maakte me verwijten
ze kwamen keihard uit je mond
ik kon niet meer denken
was dat 't gezicht waar eerst altijd
"Ik hou van je" opstond?
Had ik nu maar niets gezegd
't was niet eens mijn schuld
maar jij wilde niet luisteren
had weer eens geen geduld
Je woorden werden heftiger
steeds meer en meer en meer
de tranen over m'n wangen
je deed me echt veel zeer
Gister had ik iemand nodig
een stevige arm om me heen
Ik keek rond met betraande ogen
Maar ik bleef nog steeds alleen.......